شما در سایت ترجمه عضو نیستید و یا وارد عضویت خود نشدید     عضو شوید   -   ورود به صفحه کاربری

نام كاربري :   رمز عبور :     

tarjome.org :: مشاهده موضوع - کتاب جنجالى «خاطره دلبرکان غمگين من»
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست tarjome.org » ترجمه متون ادبی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
کتاب جنجالى «خاطره دلبرکان غمگين من»
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
Majid20
عضو جدید
عضو جدید

0 بار تشکر کرده
0 بار در 0 پست تشکر شده

پست تاریخ: شنبه 29 دی 1386 - 11:30    عنوان: icon_great کتاب جنجالى «خاف پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

کتاب «خاطره دلبرکان غمگين من» که اسم اصلى آن «خاطرات روسپیان سودازده من»  نوشته «گابریل گارسیا مارکز»  نویسنده پر آوازه کلمبیایی است. این کتاب که به علت بیماری و کهولت مارکز شاید آخرین کتاب او باشد در اکتبر 2004 به بازار امد و چاپ اول آن در یک میلیون نسخه منتشر شد. روسپیان سودازده من موجب سر و صدای زیادی در مطبوعات و محافل هنری شده و کتابی است کوچک که در آن به رابطه عشق پیرمردی سالخورده و دخترکی نوجوان اشاره دارد و نگاهی است متفاوت به مفهوم پیری، عشق و زندگی.
این کتاب توسط «امير حسين فطانت» ترجمه شد که چند ماه پیش مجوز انتشار را دریافت نمود اما با اعتراض شدید بسیجیان (که منجر به اخراج مسئول مربوطه در وزارت ارشاد شد) این کتاب ارزشمند جمع آورى گشت.
«امير حسين فطانت» بعد از آنکه نتوانست مجور چاپ رمان تازه مارکز را در ايران بگيرد، اين شاهکار ادبى را توسط نشر ايران در امريکا منتشر کرد. «امير حسين فطانت» که در يک زندگي شبيه به قهرمانان آثار مارکز در بوگوتا پايتخت کلمبيا زندگى مى کند، و پيش از اين هم يک داستان بلند به نام «داستان داستان ها» در تهران منتشر کرده است، آخرين رمان مارکز را از زبان اصلى يعنى اسپانيولى به فارسي برگردانده است.
دوستان عزیز و علاقه مندان به آثار گرانبهاى «گابریل گارسیا مارکز» میتوانند کتاب  «خاطرات روسپیان سودازده من» با ترجمه «امير حسين فطانت»  از لینکهاى زیر دریافت کنند

لینک 1 : (به حجم 353 کیلوبایت)
http://www.sharemation.com/ziafatebook27/Khaterate_Roospiane_Sodazade.pdf?uniq=-6n8wjd
یا
لینک 2 :
http://majid20.persiangig.com/document/Khaterate_Roospiane_Sodazade.pdf

نکته : براى مشاهده فایلها باید برنامه Adobe Acrobat Reader نصب باشد

موفق باشید Wink

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
:
تشکرها از این تاپیک
Majid20 از این تاپیک تشکر میکنم 
admin
مدیر كل سایت
مدیر كل سایت

11 بار تشکر کرده
30 بار در 28 پست تشکر شده

پست تاریخ: جمعه 5 بهمن 1386 - 13:20    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

Majid20, عزيز واقعا از شما ممنون .. اين كتاب شما را مي گذارم در بخش دانلود هاي سايت

در همين سايت من هم مقاله اي راجع به آن نوشتم

كتاب جالبي است . پيشنهاد مي كنم به همه كتاب خوان ها كه نسخه انگليسي آن را حتما بخوانند

موفق باشيد

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید