تاریخ: شنبه 28 اردیبهشت 1387 - 15:10 عنوان:
chepas, سلام
براي بالا بردن دانش اين شما هستيد كه بايد راه دلخواه خود را پيدا كنيد . بر فرض مثال بنده علاقه خاصي به كامپيوتر دارم و هر روز آخرين مقاله هاي مربوط به برنامه نويسي سطح بالا را مي خوانم و اين باعث مي شود با اصطلاحات اين رشته آشنا شوم و در ترجمه متون اين زمينه خوب عمل كنم .
حال نمي دانم منظور شما از صحبتي كه در بالا داشتيد
نقل قول:
دليل اصلي من بالابردن سطح در اين رشته است
بدين معني است كه شما در حال حاظر دانشجوي رشته مترجمي هستيد و يا فقط قصد داريد زبان انگليسي خود را تقويت كنيد
حال من هر دو احتمال را در نظر مي گيرم
در كل يادگيري يك زبان خارجي بسيار ساده است در صورتي كه ما به دو چيز فكر كنيم كه چرا اين زبان و هدف از يادگيري و چگونه اين زبان و روش يادگيري .
شما انتخاب هاي گوناگوني براي يادگيري داريد بازهم شخص خودم را مثال مي زنم كه سعي مي كنم هر شب يك تا دو ساعت راديو ايتاليا گوش بدهم ( آنلاين ) و يا مدت زمان طولاني است كه سريال هاي آمريكايي نگاه مي كنم البته چون در كشور ما ايران عزيز ماهواره حرام است از اين رو مي بايست يك عدد اينترنت پرسرعت و يك عدد اشتراك رپيدشير داشته باشيد تا بتوانيد اينگونه فيلم ها و سريال ها رادانلود كنيد .
اما نكته مهم اين است كه هميشه فيلم و سريال ها را با زيرنويس subtitle انگليسي ببينيد و اصطلاحات جالب را براي خود يادداشت كنيد و هر از چند گاهي با دوستان كه صحبت مي كنيد از اين اصطلاحات استفاده كنيد تا از حافظه زودگذر به حافظه ي طولاني مدت شما انتقال يابند .
كتاب هاي الكترونيك ديگر گزينه ي يادگيري زبان هستند و فوق العاده مفيد براي گسترش فرهنگ لغات ذهن شما .
در كل راه براي رسيدن به هدف زياد است اما همت طي كردن اين راه ها كم است .
اميدوارم مفيد واقع شود _________________ فرشاد غضنفري
سلام
همونطور که فرشاد هم گفت ببین خودت با چی جور هستی؛ مثلا من دوست دارم گیم بازی کنم، تا یه حدی به یاد گرفتن لغت کمک می کنه، حالا رمان و داستان کوتاه هم که جای خود دارد. فیلم هم زیاد نگاه کن و بی بی سی و VOA هم گوش کن. واسه نوشتن هم کتاب های زیادی هست که می تونه کمکت کنه مثل کتاب Patterns.
واسه مکالمه هم بهتره کلاس بری اگه کسی رو نداری باهاش کار کنی.
موفق باشی.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید