شما در سایت ترجمه عضو نیستید و یا وارد عضویت خود نشدید     عضو شوید   -   ورود به صفحه کاربری

tarjome.org :: مشاهده موضوع - نظرخواهي در مورد سايت ترجمه
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست tarjome.org » گفتگو درباره مسائل عمومي

ارسال موضوع جدید   این موضوع قفل شده است و شما نمی توانید آن را ویرایش کرده و یا به آن پاسخ دهید.      Printer-friendly version
نظرخواهي در مورد سايت ترجمه رفتن به صفحه 1, 2, 3  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
admin
مدیر كل سایت
مدیر كل سایت

عضو شده در: 14 تیر 1385

تشکر شده 2 بار در 2 پست

امتياز: 7685
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 11 دی 1386 - 15:18    عنوان:  نظرخواهي در مورد سايت ترجمه پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام به همه کاربران و مهمانان سایت تخصصی ترجمه

در سال 1383 بنا به علاقه ای که داشتم تصمیم گرفتم تا سایتی را طراحی کنم تا در زمینه ترجمه فعالیت مطلوبتری داشته باشم . در سال اول با عضویت 80 نفر و آمار یک ساله 60 هزار نفر گذشت . این آمار و ارقام بسیار مایوس کنند بود اما به هر صورتی بود سایت را رها نکردم و قسمت های مختلفی به آن اضافه کردم تا شاید مورد استقبال عموم قرار بگیرد .

در کشور عزیزمان ایران در اکثر مواقع اینگونه سایت های فرهنگی مقموم واقع می شوند و تلاش مدیر سایت برای ادامه کار منتج به هیچ می شود .

حدودا 15 روز به پایان سه سالگی سایت ترجمه مانده است و ما ( بهتر است بگویم من ) تصمیم به منهل کردن این سایت گرفته ام . در طول این سه سال سایت را در بسیاری از محافل فرهنگی و دانشگاهی مطرح کردم و در اکثر مواقع با تمسخر اساتید و دانشجویان و همچین گاهی اوقات عدم اشنایی آنها به محیط اینترنت و کامپیوتر مواجه شدم .

البته ناگفته نماند که در اواخر این سه سال یکی از اساتید دانشگاهی با من همکاری بسیار شایسته ای کرد و یکی از پروژه های خود را به در درون سایت آورد و بنده حقیر نیز با کمال میل برنامه آن را نوشتم و در سایت قرار دادم .

برای مشاهده این پروژه دانشجویی به لینک زیر بروید :

http://tarjome.org/encyclopedia.html

آمار کلی از آخرین تحولات سایت :

تعداد کاربران : 400 نفر

تعداد افراد فعال در انجمن ها : 19 نفر

تعداد صفحات بازدید شده : 182254 دفعه

پرترافیک ترین ماه: ژولای 2007 (27619 بازدید)
پرترافیک ترین روز: شنبه، 1 دی، 1386 (3933 بازدید)
پرترافیک ترین ساعت: 03:00 - 03:59 در مورخه : 2 دی 1386 (538 بازدید)

به هر حال این 15 روز باقی مانده را من منتظر نظرات شما هستم .. در صورتی که استقبال خوبی از سایت بشود باز هم با توکل به خدا سایت را رها نمی کنم و ادامه می دهم .

موفق باشید

این مطلب آخرین بار توسط admin در یکشنبه 21 بهمن 1386 - 08:20 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
saeedglx
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 16 آبان 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

امتياز: 250

پست تاریخ: سه‌شنبه 11 دی 1386 - 19:08    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

از این که میبینم چنین تصمیمی گرفته اید بسیار ناراحت شدم
والا عرضم به حضورتون که چنین سایت هایی نیازمند زمان زیاد و تبلیغات فراوان هستند
مثلا خودمن از طریق یکی از دوستانم که فورم تیونینگ تاک هستیم با این جا آشنا شدم اونم تقریبا یکی دو ماه پیش
تنها موردی که باعث شد چندان فعالیتی در این فورم نداشته باشم عدم پرداخت اینترنتی است

هرگز ناامید نشو

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
Amir_T
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 21 بهمن 1385

تشکر شده 0 بار در 0 پست

امتياز: 1050

پست تاریخ: چهار‌شنبه 12 دی 1386 - 00:04    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

رسيدن به موفقيت زمان و پشتكار ميخواهد... !!!! ......... dont stop man........

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
fozak
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 14 آذر 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

امتياز: 50

پست تاریخ: چهار‌شنبه 12 دی 1386 - 01:21    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من نمیگویم سمندر باش یا پروانه باش
چون به فکر سوختن افتاده ای مردانه باش!

بازگشت به بالای صفحه

bmw-love
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 26 بهمن 1385

تشکر شده 0 بار در 0 پست

امتياز: 800

پست تاریخ: چهار‌شنبه 12 دی 1386 - 14:09    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

admin, جان باور کنید شاید اینجا مثلا افرادی مثل من فعالیت نمی کنند ولی از اطلاعات و مطالب شما استفاده های زیادی رو کردیم....حداقل توی طرز نگاه بنده به زبان تغییرات اساسی ایجاد شده....ولی اشکال کار ما همچنان این هست که نمی خوایم از حالت سنتی آموزش دست برداریم و همچنین از پیوستن به open source واهمه داریم....

امیدوارم شما فعالیت خودتونو ادامه بدید البته اگه فشار مالی و زمانی بهتون وارد نمیشه...

چون از شما در ایران نیوک نیز چیزی جز کمک ندیدیم....

به هر روی حاظر هستم بنر سایت شما رو به مدت زمان نامحدود (تا زمانی که خودم کشش ادامه کار رو داشته باشم )در سایت خودم و در انجمن ها به صورت free قرار بدم....این کمترین کمکی هست که میتونم برای شما انجام بدم....

پاینده و موفق باشید...
www.051.ir

بازگشت به بالای صفحه

eda
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 4 آبان 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

امتياز: 200

پست تاریخ: چهار‌شنبه 12 دی 1386 - 15:24    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام و خسته نباشید. من به نوبه خودم واقعا تشکر می کنم از این سایت خوب شما.
من مترجمی زبان خوانده ام و واقعا" از مطالب سایت استفاده کردم. به نظر من انسان هیچ وقت نباید نا امید شود برای رسیدن به موفقیت و دیدن نتیجه کار خیلی باید تشکر کند.

من هم خیلی دوست داشتم مطالبی را بفرستم اما همیشه مشکل ارسال داشتم و یا ......

با همه این احوال به نظر من به کارتان ادامه دهید.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر نام شناسایی در AIM شماره شناسایی در ICQ
admin
مدیر كل سایت
مدیر كل سایت

تشکر شده 2 بار در 2 پست

پست تاریخ: چهار‌شنبه 12 دی 1386 - 19:43    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من بايد از اين دوستان اندكي كه در اين تاپيك شركت كردند تشكر كنم .

saeedglx, ممنون از شما اما در مورد پرداخت آنلاين تنها راهش كنار آمدن با بانك هاي ايراني بود كه در دست كار داشتم ..اما اين روزها حال و حوصله اي براي ادامه كار ندارم .

Amir_T, ممنون از شما دوست و يكي از mate هاي بنده كه از بقيه بيشتر با اينترنت سر و كار داري و بهتر درك مي كني

fozak, از جمله قصار شما هم استفاده كردم

bmw-love, من در ايران نيوك به وظيفه ام ( كمك به هموطنانم ) عمل مي كنم همانطور كه قصد داشتم در اين بخش از علم فعاليت كنم

eda, در مورد ارسال مطالب گاها مطالب شما به دستم مي رسيد ..اما بايد بدانيد كه ارسال مطلب بايد طبق اصول و قوانين سايت ترجمه باشد .كلا بايد ترجمه هاي خود را براي ما بفرستيد .هم متن فارسي و هم متن انگليسي .

ممنون

موفق باشيد دوستان

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
pedram3000
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 9 اسفند 1385

تشکر شده 0 بار در 0 پست

امتياز: 600

پست تاریخ: چهار‌شنبه 12 دی 1386 - 20:19    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

فرشاد جان
تصمیم آخر را خودت باید بگیرید اما من می گویم که ادامه بدید چون واقعا ارزش داره اما باید کمی هم در ان و در تبلیغات این جور سایت ها کار بشه که شناخته شوند !

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر
bmw-love
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 26 بهمن 1385

تشکر شده 0 بار در 0 پست

امتياز: 800

پست تاریخ: پنج‌شنبه 13 دی 1386 - 00:24    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

admin, منظور بنده سایت ترجمه بود که کارتون رو مانند ایران نیوک ادامه بدید...

به هر روی من هنوز سر حرفم هستم ...میتونید یک بنر 468*60 برای قرار دادن توی انجمن ها برای من ارسال کنید....هیچی نباشه هم شهری که هستیم...

pedram3000, جان بله تبلیغات خوبه ولی هزینه های خودشو داره به شرطی که هزینه ها حداقل برگشت کنه Wink

بازگشت به بالای صفحه

admin
مدیر كل سایت
مدیر كل سایت

تشکر شده 2 بار در 2 پست

پست تاریخ: پنج‌شنبه 13 دی 1386 - 08:58    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

pedram3000, جان واقعا از شما ممنونم . تبلیغات نیاز به سرمایه گذاری دارد و سرمایه گذاری بدون بازگشت مالی نتیجه ای جز بدبختی مدیر سایت ندارد Mr. Green
البته راه هایی هست که بشود بصورت رایگان تبلیغات گرفت و کرد .

bmw-love, ایران نیوک قضیه اش کمی فرق می کند . من در آنجا آموزش و راهنمایی دریاره سایت و برنامه نویسی می دهم .آنجا تعداد کاربران و مهمانان قابل مقایسه با اینجا نیست .ازهمه مهمتر آنجا از بنده سوال می شود . به هر حال اگر منظور شما این است که زمان بیشتری بر روی این سایت صرف کنم .چه بگویم

ممنون از شما دوستان

بازگشت به بالای صفحه

pedram3000
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 9 اسفند 1385

تشکر شده 0 بار در 0 پست

امتياز: 600

پست تاریخ: جمعه 14 دی 1386 - 10:46    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

فرشاد جان
ببنید انتخاب سختی است من خیلی ها را می شناسم که بعد از تغییر سایت سایت بعدی آنها خوب پیشرفت کرده و الان حسابی درگیر هستند !
افرادی هم می شناسم که واقعا سخت کوشانه کار کرده اند و در همان سایت ها دارند کار می کنند !
من نظرم تثبیت است اما به چه قیمتی و برای چه من و دیگران نمی توانیم نظری قاطع دهیم شما خود نزدیک چند سال است که سایت را دارید پس می توانید تصمیم بهتری بگیرید !
اما واقعا سایت خوبی است در خوضیه خودش من خودم دنبال پدیده 8 می گشتم که در انجمن های شما پیداش کردم !
پند تا مبحث ترجمه بود که خیلی در انجمن هام از پست های افراد استفاده کردم !
درسته حجم و کارکرد کمه اما ارشمند است نمی دانم چطور بگویم اما هر چه گویم شما خود آخر باید خود تصمیم گیری .
به هر روی کمکی چیزی در هر زمینه خواستی به من بگو من هستم و کمکتون می کنم به هر حال دوست هایی هستیم که واقعا من بیشتر از دوستان خود که در دانشکاه داشتم ارتباط داریم !

من نگویم که کنون با که نشین و چه بنوش ----- که تو خود دانی اگر زیرک و عاقل باشی

روی کمک من حساب کن در هر زمینه ای .
پیروز و سربلند باشید
Pedram3000

بازگشت به بالای صفحه

admin
مدیر كل سایت
مدیر كل سایت

تشکر شده 2 بار در 2 پست

پست تاریخ: جمعه 14 دی 1386 - 12:41    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

pedram3000, اولا كه آواتار براي خودت انتخاب كن . دوما پدارم جان راستش را بخواهيد مدتي برايم تكراري شده بود بقول معروف تا به كجا مي توان كج رفت ~ و چون استقبال خوبي از سايت نشد و همه به عنوان بازديدكننده مي آمدند كمي دلسرد كننده بود . من انتظار داشتم كه حداقل كساني كه با اين رشته و كلا با زبان انگليسي سر و كار دارند اينجا رو به عنوان خانه ي خود انتخاب كنند .چرا كه هنوز هم سايت فارسي زباني را نمي شناسم كه به عنوان انجمن تخصصي براي اين بخش كار كند .

ادامه دادن كار سايت ترجمه را به چند روز باقي مانده مي سپارم .اما احتمالش هست كه بعد از يك استراحت كوتاه دوباره سايت رو برپا كنم و از گذشته بيشتر وقت صرف كنم .

البته يكي از دلايلي كه مي خواستم اين سايت را منهل كنم ايجاد سايت ديگري براي خودم بود . در زمينه اي كه شما مي دانيد علاقه ي زيادي به آن دارم . دنياي كامپيوتر

به هر روي از شما و ديگر دوستان ممنون

موفق باشيد

بازگشت به بالای صفحه

eilia
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 2 مرداد 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

امتياز: 50

پست تاریخ: جمعه 14 دی 1386 - 15:03    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

Your site is very interesting and I like it. Please continue it.Good luck

بازگشت به بالای صفحه

hamiden
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 12 آذر 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

امتياز: 100

پست تاریخ: شنبه 15 دی 1386 - 03:38    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

BA ARZE SALAM KHEDMATE FARSHADE AZIZ DOSTE GERAMI
FARSHAD JAN MAN AZ DELSARD SHODANE SHOMA MOTAASEFAM LOTFAN FEKRE MONHAL KARDAN RANAKON
MAN ASHEGHE ENGELISH VA DARHALE AMOOZESHE FRANCE HASTAM HAR KOMAKI KHASTY ROOIE MAN HESAB KON BA ARZOOIE MOVAFAGHIAT HAMIDEN
Embarassed

بازگشت به بالای صفحه

hamiden
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 12 آذر 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

امتياز: 100

پست تاریخ: شنبه 15 دی 1386 - 03:42    عنوان:  HAMIDEN پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

mr farshad omidvaram rooie dostane insito zamin nandazi
www.hamiden@yahoo.com Surprised

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   این موضوع قفل شده است و شما نمی توانید آن را ویرایش کرده و یا به آن پاسخ دهید.      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه 1, 2, 3  بعدی
صفحه 1 از 3

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید