در تاريخ ۵ ژانويه ۱۹۶۹ پسری در Canton در ايالت Ohio ی آمريکا بدنياآمد.کودکی سفيد و لاغر،مو های او قهوه ای هست، ولی رنگ سیاه داردو باچشمانی قهوه ای و کودکی مادر و پدر اوعلاقه ی چندانی به متولد شدن اونداشتند.دوران کودکی مرلين خيلی سخت و با بد ترين و کثيف ترين شرايط گذشت.وفتی که همه بچه ها به مدرسه می روند او از رفتن به مدرسه پابليک محروم شدو به مدرسه ای که کشاورزان و کارگران می روند محکوم شد.دليلش رو نمی دونمو نتوانستم پيدا کنم.مرلين تقريبا خيلی باهوش و می توانست به جاهای خوبیبرسه ولی بيشتر به علت جنون پدرش و شرايط مزخرف زندگی آن موقعش بود کهحالا آدمی با خصوصيات کنونی رو می بينيم.می گن که آينده خشونت وارش درهمان موقع قابل پيشبينی بوده، چون هم در محيط چندان مناسبی رشد نيافته وهمچنين از همون موقع استدلالهای اشتباهی در سر می پرورانده. ولی بطور کلدوران خوشی را گذرانده ولی کجاست کسی که پيش بينی کند.فعاليت موسقی BrianWarner در منطقه ای به اسم Tampa Bay در ايالت فلوريدا در سال ۱۹۸۹ آغازشد. گهگاهی به عنوان خبرنگار موسقی کار می کرد و به آزادی بيان که اونموقع خيلی از رسانه ها بيان می کردند، علاقمند شد. خيلی ها به تعنه ومسخره، آينده اش را در تلاش برای شکايت، اعتراض و بياناتی با آزادی بيانتصور می کردند.همين وقت ها بود که با يه گيتاريست کهتقريبا هم عقيده ی هم بوده اند آشنا ميشهScott Mitchellنام داشته .MARILYN MANSON از اينجا اوومده:
Marilyn Monroe، مانکن و هنر پيشه ی ممتاز دهه ی ۶۰ ميلادی.
Charles Manson، جانی ترين قاتل زنجيره ای دهه ی ۶۰ ميلادی جالبه که موسيقی دان هم هست.
مرلين ،Scott Mitchell را تشويق می کنه که اسمش رو بهDaisy Berkowitzتغيير بده.وقتی که Gidget Gein به عنوان بيسيست و Madonna Wayne-Gacy بهعنوان کيبرديست به گروه اضافه شدند، آنها يک گروه واقعی داشتند و اسم آنراMarilyn Manson and the Spooky Kids گذاشتند. سپس Sara Lee Lucas را بهعنوان ماشين درامزشون وارد گروه کردند.مدتی گذشت و اعضا ديدند که اسم گروهخيلی طولانی و خسته کننده است به همين دليل آنرا به Marilyn Manson کاهشدادند.توی اين مدت گروهشون خيلی تغيير کردش تا وقتی که در اکتبر ۱۹۹۴،مريلين، ترتيب ملاقاتی با Dr. Anton Szandor LaVey ، بنيان گذار و موسسکليسای شيطان (Church of Satan ) داد. دکتر از او ستايش کرد و به او لقبپدر روحانی (کشيش) داد.وقتی از تور Nine Inch Nails بار می گرده به علتنقض قانون نامه تفريحات بزرگسالان به زندان می افتد .يادم رفت بگم در توربه خاطر اينکه خودش رو لخت نشان داده بود از ادامه تور مرلين محرومشد.بيشتر به Anti-Christian عقيده داره . در مورد سبک موسيقی اش چيز هایمتقاوتی شنيدم و ديدم از hard rock تا pop.ولی بيشتر اين جمله منطقی بهنظر می رسه: Industrial Metal بود، اما از سال ۲۰۰۰ به بعدش رو نشنيدم امااز شواهد اينگونه به نظر می رسه که داره به سمت Pop پيش می ره.در وبلاگKAVI.منسون خال کوبی خيلی زياد داره که اون هايی که يادم ميادچشم سيب رویهر دو کتف، زنبور قاتل، درخت بد سرشت روی جمجمه (بر روی ساعد دست)، صورتیبا تار عنکبوت روی سر (بر روی ساعد دست ديگر)، ديو يک چشم، صورت شيطان بازير نويس 666هستند.به فيلم های River's Edge, Wild at Heart, PinkFlamingos, Henry: Portrait of a Serial Killer, The Grinch, DesperateTeenage Love Dolls, Desperate Living, Blue Velvet, Twister, WillyWonka, Rosemary's Baby
علاقه داره و در دو فيلم Bowling For Columbine و Jawbreaker بازی کرده.به داستان و شعر نوشتن ، خوندن، نقاشی، کلکسيون اعضای مصنوعی پزشکی،
کارتون اسکو بی دو، عروسک، جعبه ی غذا، ميمون، رنگ سياه، فلسفه، نيچه، جنگستارگان، شکلات، درام، مجالس عرق خوری(آبجو و عرق)، شهرت، حيوانات ومسابقات و قرعه کشی جوايز علاقه داره.درست عين من ازBackstreet Boys,Fatboy Slim, Jamiroquai,و آهنگ TITANICبدش می آيد البته يه چند تا ديگههم بودند.و به گروه های Pixies, The Doors, Deee-lite, Gwar, Freaksw/Beaks, Thrill Kill Cult, Alice Cooper, Ozzy Osbourne, Black Sabbath,David Bowie, Beatles, Kiss, Iggy Pop, و بعضی از گروه های گروه دهه ی ۸۰ميلادی خيلی علاقه مند هست.
نكات جالب و خواندني از مانسون

اون گروهي داره كه موزيك جنجالي ميسازن و عقايد خاصي هم داره،و در كل گروهي هست كه بيشتر طرفداراش رو نوجوونها تشكيل ميدن
منسون از اون گروههاست كه خيلي ها مردد هستن به اينكه واقعا اين حرفها و كارهاش براي شهرت و پول در آوردن هست يا واقعا هدف خوبي داره و واقعا نميشه جوابي به اين سوال داد.
چيزي كه توي موسيقي اون و مصاحبه هاش بيداد ميكنه انزجار اون از مذهب هست
يه مصاحبه جالب ازش جايي خونم كه اونو مينويسم :
ماريلين منسون در جواب سوال يكي از طرفدارانش كه ازش پرسيده بود تو چرا اينقدر از مسيح و خدا متنفري گفت:
من خدا و عيسي را به روش خودم دوست دارم عيسي هم يك انسان بوده و فاحشه ها و جنايتكاران را دوست داشته .من نمي خواهم انجيل را مسخره كنم ولي مردم همانطور كه به من بسيار سطحي مي نگردند به انجيل هم بسيار سطحي مي نگرند. اگر خيلي ادعايتان مي شود كه پيرو عيسي هستيد و درباره عشق به همنوع موعظه مي كنيد برويد و يك بچه خياباني پيدا كنيد و او را سرپناه بدهيد براي غذا و مدرسه يشان پول خرج كنيد و اينكه واقعا" به يك نفر كمك كنيد.
در كل اون آدم عجيبي هست و عقايدش ميتونه از نظري جالب هم باشه,اما از نظر اعتياد به مواد و مسايل جنسي خيلي بدنام هست.
و موزيكشم براي همه (حتي همه ****************ايي كه از سبكهاي مشابه خوششون مياد) ممكنه جالب به نظر نرسه
اولا ميگن !!! مانسون دكتراي فلسفه داره . طوري كه من تحقيق كردم در دوران بچگي در يك مدرسه مذهبي يه چيزي تو مايه هاي كليسا درس خونده و خيلي ازار ديده . تا جايي كه گفته ميشه يك پدر روحاني بهش تجاوز كرده . به خاطر مشكلي كه براي يكي از راهبه هاي مسيحي به وجود مياره از مدرسه اخراج ميشه و يك مجله راه ميندازه . توي اون مجله اشعارش رو چاپ مي كنه كه بوي ضد مسيحيت ميده . بعد هم خواننده ميشه . در سالهايي كه مي نوشته اعتياد داشته ولي بعدا اونو ترك مي كنه و الان شديدا مخالف مواد هست .مانسون يك ضد مسيحيت و يك منتقد اجتماعيه و شعراش همه جنبه انتقادي داره ولي اونو با سبك خودش به نمايش مي زاره . در حال حاضر مخالفان زيادي در امريكا داره كه تو فيلم بولينگ براي كلمباين هم نشون ميده
تمام شعرا رو خودش مي گه ولي اهنگها كار مشترك گروهشه . متن شعرهاش از ديد بعضي ها خيلي جالب و زيبا و از ديد بعضي ها كه ميگن هيچي نمي تون درگ كنند
اسم اصليش هم برايان وارنر هست
در مورد چهره ارايش كرده و شوهاي خشنش بايد بگم مانسون اعتقاد داره كه بايد كريه ترين و كثافت ترين چهره ادم و زمين رو به نمايش گذاشت تا مردم در پس زيبايي هايي كه تلويزيون ها و تبليغات براشون مي سازن گم نشن و واقعيت كثيف و پر درد دنيا رو ببينن .
خودشو را به شكل زنها آرايش ميكنه و اسم مريلين رو رو خودش ميگذاره
(و البته ميگه چون به مريلين مونرو علاقمند بوده)
دكتراي افتخاري موسيقي بهش دادن و توي يكي از دانشگاه ها درس ميده
مانسون آهنگ ساز خيلي از فيلم ها بوده
كار آهنگ سازيش عاليه
اما مانسون قبل از اينكه گروه خودش رو تشكيل بده خبر نگار بوده
زن رو فقط براي ****************
كثيف ترين آدم سال 1996
فكر كنم 4 تا عمل جراحي خبيسانه داشته
يكيش اينه كه استخوان هاي بالاي ران خودش رو در آورده تا بتونه ... خودش رو ليس بزنه
منبع : http://www.irantapesh.net/Detail.aspx?q=11386091523139